Rekitec Oy

Rekitec Oy on vuonna 2010 perustettu reisjärvinen insinööri- ja suunnittelutoimisto. Olemme erikoistuneet nestemäisten materiaalivirtojen käsittelyyn ja olemme separointijärjestelmien markkinajohtaja Suomessa.

Teemme yksittäisestä laitetoimituksesta kokonaisvaltaisiin ratkaisuihin asiakkaan tarpeiden mukaan. Olemme joustava erilaisten ratkaisujen suunnittelussa ja valmistuksessa. Meiltä löytyy vahva mekaniikkasuunnittelun osaaminen ja teräsrakenteet saamme valmistettua omissa tiloissamme.

Rekitecillä on kokemusta erilaisten materiaalien siirrosta niin pumpuilla kuin kuljettimillakin. Kauttamme saat myös valmiit komponentit ja sovellukset materiaalin käsittelyyn, esimerkiksi materiaalin sekoittamisesta, murskaamisesta tai eri jakeiden erottelusta.

Haluamme toimia pitkäaikaisena, luotettavana kumppanina, jonka puoleen on helppo kääntyä kaikissa separointiasioissa. Olemme joustava ja asiakaslähtöinen yhteistyökumppani ja olemme apuna niin yksittäisissä laitehankinnoissa kuin kokonaisvaltaisissakin tarkaisuissa – aina asiakkaan tarpeen mukaan.

Suunnittelukuva Rekitecin valmistamasta ruuvimikseristä

Ruuvisekoitin – siirtää ja sekoittaa erilaiset jakeet.